Escort Radar Forum  

Go Back   Escort Radar Forum > Windshield Radar Detectors > MAX II and MAX

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old August 5th, 2013
amfmmodman amfmmodman is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 3
Default No voice when set to chime?

Do I have something set wrong? I have Max set to mild, and voice to on. I only recieve the doorbell sfx but never any voice alerts to go along with it when I recieve an alert. This would be useful when youre in direct sunlight and cant see what the actual alert is?????
Reply With Quote
  #2  
Old August 5th, 2013
powerpickle's Avatar
powerpickle powerpickle is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Michigan
Posts: 1,244
Default

I get the same thing and K/KA have the same chime tone. No ramping either.
I don't like the mild tone selection at all.....should have been implemented better.
__________________
Curiosity was framed,ignorance killed the cat
MAX/Redline/Solo S3/V1 3.892/8500 X50 (S7) RX65 (S7) 8500 X50 Black/LI dual
Won an Ipad3 from Escort
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2018 Escort Inc.